Gå vidare till:

Info:

Loppis!
Varje söndag kl.11-16.
Beg-Hem i Marieholm
Lagmansgatan 31
Tel:nr. 0708-674211.

.
Hämta en blankett


I vänstermenyn hittar du ett antal blanketter. Blanketterna kan du fylla i direkt med hjälp av datorn eller skriva ut på din skrivare och fylla i för hand.

Klicka på den blankett du är intresserad av. När du öppnat blanketten sparar du den som vanligt på din dator. Tiden för att hämta hem en blankett kan variera, bl.a. beroende på hur stor blanketten är eller hur snabb Internet-förbindelse du har.

Filformat
För att kunna hämta eller se blanketter i Word-format (.doc) krävs att du har programmet Microsoft Word eller gratisprogrammet Microsoft Word Viewer (4,2 Mb, finns att hämta från Microsofts hemsida).

Fylla i blanketten
Om du klickar på öppna istället för spara, kan du fylla i blanketten direkt på skärmen. Du hoppar till nästa fält genom att trycka på Tabb-tangenten. Du kan hoppa tillbaka till föregående fält genom att trycka på Skift+Tabb.

OBS! Du kan bara fylla i en blankett på skärmen om du har den programvara som själva blanketten är gjord i.

Skriva ut blanketter
Utskrift gör du från det program som du använt för att fylla i blanketten. Klicka på snabbknappen för utskrift i knappraden.

Vissa skrivare kan ha problem med att skriva ända ut i marginalen på vissa blanketter. Minsta skrivbara marginal varierar mellan olika skrivarmodeller. Läs i din skrivarmanual vilka möjligheter det finns att åtgärda problemet. Använder du laserskrivare får du den bästa kvaliteten på utskriften.

Öppettider:
Butik: -Söndag, 11-16
Loppis: Söndag, 11-16
Copyright © 2005 Beg-Hem i Marieholm, 0708-674211, info@beg-hem.se