Gå vidare till:
Google
Info:

Loppis!
Varje söndag kl.11-16.
Beg-Hem i Marieholm
Lagmansgatan 31
Tel:nr. 0708-674211.

.
Elda med briketter, billigare än du tror.
Briketteldning (Lamell) kan eldas på samma sätt som ved. Men det är bekvämare. När du ska tända smular du sönder några briketter i tidningspapper och tänder på. Därefter fyller du på med briketter, Du kan även använda en vanlig blomspruta fylld med tändvätska. Tack vare det kompakta formatet och det låga vatteninnehållet erhålls en bättre förbränning som också resulterar i mindre aska.

Butikspris:
1,73:-/ kg

Återlämnas säcken får du 200:- tillbaka.

 
 
       

 

OBS!!! PELLETS o briketter TILLFÄLLIGT SLUT

Elda med pellets, billigare än du tror.

Pelletseldning är ett inhemskt biobränsle som används antingen i en kamin, panna eller brännare. En fördel jämfört med ved är att bränslet är torrt, ger små utsläpp och att du kan automatisera eldningen.
Pellets är ett förädlat biobränsle som inte bidrar till att öka växthuseffekten. Pellets tillverkas av restprodukter från snickeri- och skogsindustrin, till exempel av sågspån. Detta torkas och pressas till cylindrar med en diameter på 5-12 millimeter.
En fördel jämfört med ved är att du kan automatisera eldningen och att en viss mängd pellets har ett bestämt värmeinnehåll (4,5 kWh/kg).
Du kan också komplettera din oljepanna med en pelletsbrännare eller elda med pellets i din öppna spis, braskamin eller kakelugn om du skaffar en pelletskorg.

Butikspris:
8 mm

Produkten har det tyska qualitetscertifikatet DIN 51731

 
 
       
Copyright © 2005 Beg-Hem i Marieholm, 0708-674211, info@beg-hem.se